Levendula fagylalt - Gyógy és fűszernövényként már bizonyított, most itt az ideje, hogy megkóstoljuk fagylaltként is!
Összetevők: ivóvíz, cukor, sovány TEJPOR, fagylalt alap (sovány TEJPOR; dextróz; emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak propán-1,2-diol-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; stabilizátor: szentjánoskenyérliszt, hidroxipropil-metil-cellulóz, guargumi), levendula ízű cukrászpaszta (glükóz szirup, invertcukorszirup, feketerépalé-sűrítmény, etil-alkohol, keményítő, spirulina-koncentrátum, étkezési sav: citromsav, levendula kivonat), Panna Plus (finomított kókuszolaj; glükóz szirup; TEJFEHÉRJÉK), dextróz
Egyéb allergénekkel kapcsolatos információt az összefoglaló allergéntáblázatunkban talál.
Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.
Átlagos tápérték 100g termékben |
|
Energia |
640 kJ / 153 kcal |
Zsír |
3,2g |
amelyből telített zsírsavak |
2,8g |
Szénhidrát |
24,7g |
amelyből cukrok |
22,0g |
Fehérje |
3,8g |
Só |
0,09g |