Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény csirkemájjal, lecsópaprikával, vöröshagymával töltve.
GYORSFAGYASZTOTT BUGACI MÁJAS LEPÉNY
Nettó tömeg: 10 x 170 g
Gyűjtő karton: 10db
Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, csirkemáj 16%, ivóvíz, vöröshagyma, natúr lecsó paprikával [(paradicsomlé, étkezési paprika (30%), cukor, konyhasó, módosított keményítő(E1422)], ZSÍRSZEGÉNY TEJ, sűrített paradicsom (paradicsom), napraforgó étolaj, sütőélesztő, étkezési só, kristálycukor, fokhagyma, majoranna, őrölt fekete bors, ételecet, erős pista [(nyers erős fűszerpaprika darálmány (87%), étkezési só, sűrítőanyag(xantángumi), étkezési sav(citromsav), tartósítőszer(kalium-szorbát)].
Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, MOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT és MUSTÁRT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
Felengedést követően ízlés szerinti töltelékkel töltse meg, hajtsa a tésztát félbe, majd:
Serpenyőben, rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
768 kJ/182 kcal |
Zsír |
4,4 g |
amelyből telített zsírsavak |
0,8 g |
Szénhidrát |
27,3 g |
amelyből cukrok |
3,1 g |
Fehérje |
7,6 g |
Só |
1,78 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).